Foto

Welkom in de webwinkel van De Toonderij,


De Toonderij is een verzameling van zorgvuldig uitgekozen items, oud en versleten, met een deuk of kras, geleefd, het heeft geschiedenis.

Stoelen, Lampen, Tafels, Kasten, Spiegels en veel meer decoratieve woonaccessoires hebben we staan in onze winkel in Aalten.

Diverse stijlen Vintage: Retro, Brocante, Industrieël of Gewoon Mooi Oud..
We hebben met veel plezier gezocht en gevonden op markten, beurzen, schuren en rommelzolders, en gaan wekelijks op pad om aan te vullen.

Dit levert niet alleen een mooie nog steeds groeiende  verzameling op maar zorgt ook voor mooie ontmoetingen.

Ons enthousiasme halen we ook uit het feit jou te inspireren om met andere ogen te kijken naar die oude kast, lamp of iets dergelijks,misschien herwaarden, opknappen of een totaal andere functie aan iets geven.

Belangrijk vinden we: bewust omgaan met materiaal, kijk of je kunt hergebruiken, wees creatief, heb plezier in wat je doet  kom es an!

 


 

December 2016
Nieuw atelier te Winterswijk zet haar prachtige tassen op een Toonderij trap

Foto


 

Februari 2017
Prachtige keuken van een klant, onze lampen komen er mooi uit!

FotoApril 2017

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1398168126871258&set=gm.1704920373139488&type=3&theater
Woonevent april 2017


 

Foto

Het Nederlands Openluchtmuseum richt een stand in op locatie van een oude Drukkerij, Het bureau hebben ze bij ons gevonden.

Foto

Regina, ze hangen al! Super blij met mijn lampenkappen❤️....kom gauw weer bij je in de winkel ???
Corrie K.

Foto

We komen leuke mensen tegen in onze winkel, dit stel heeft een kerk gekocht, om in te wonen :-) Goed gelukt toch? en wat tof dat er ook spul van De Toonderij in staat.

Foto

En kijk deze strak moderne keuken dan! met omgebouwde warmte lampen van Philips als spotjes, nieuw met een klein beetje oud.

Foto

Sandra stuurde zojuist deze foto, haar zoon had deze locker bij ons gekocht afgelopen week, wat fijn dat ie ook past onder het schuine dak!

Foto

Deze foto kregen we van een klant opgestuurd, de werkbank past mooi in deze sfeervolle keuken.

Foto

Monique stuurde ons deze foto van haar zelfgemaakte tv meubel van steenschotten en een paar bakkies van ons. Goed gelukt toch?

Foto

Deze foto kregen we toegestuurd van een klant, deze zware jongen staat nu mooi te zijn in Antwerpen.

Foto