Mooie mensen

  17/06/2017     Reacties (0)

                                                                                                                
Wat een mooie ontmoeting , 2 deense muzikanten waren gister op bezoek bij De Toonderij, vandaag kwamen ze terug om hun gekochte items op te halen en om een mini concertje te geven, what a treat, the Smoll family!

Lees meer

Geen peil op te trekken

  03/06/2017     Reacties (0)

De bank staat al even voor de deur, te koop. Al 2 weken staat het alleen maar mooi te zijn ( smaken blijven verschillen natuurlijk), dan koopt een klant uit Arnhem via de site het bankje en ik loop met de reservering naar buiten om deze aan het bankje te hangen.
Er komt een dame op de fiets langs en vraagt vrolijk of het bewuste bankje nog te koop is, nog geen 10 minuten later weer een klant voor hetzelfde bankje! Grappig hoor :-)

 

Lees meer

Loslaten

  19/05/2017     Reacties (0)

Vandaag een erg  aardige dame van de plaatselijke krant op bezoek om een aantal vragen te stellen in het kader van het ondernemerschap, ik ben vereerd, naast de vragen over het bedrijf en hoe het nou allemaal is gekomen een onverwachte of eigenlijk ook weer niet: wat is je levensles. Ik hoef hier niet lang over na te denken, voor mij is "loslaten"een goeie. Soms lastig en spannend maar loslaten is ook ruimte voor nieuwe dingen, das eigenlijk de start geweest van mijn winkeltje :-)

Lees meer

Vuilnisbak

  28/04/2017     Reacties (0)

Tot het midden van de 20ste eeuw gebruikten bijna alle huishoudens vuilnisemmers gemaakt van verzinkt staal. De emmers werden in de jaren zeventig vervangen door de kunststof vuilniszak, nog later weer plastic containers

Sommigen bewaarden de zinken bak als decoratie
Nu zien we ze steeds meer terug, niet alleen decoratief maar vooral ook functioneel.
Nee, niet al ons afval past er meer in, het rijtje gescheiden afval wordt steeds langer,ook bij ons en het is soms een gedoe dat opletten welk afval waar in moet ( vooral buiten in de regen)...maar toch, ik blijf gewoon doorgaan met "onderscheiden"

 

Lees meer